2011. szeptember 27., kedd

Kávés MLM

Elsőként azt magyaráznám meg, hogy valaki miért vetemedik arra, hogy az online MLM-et tartja az ideális másodállásnak :-) Azt, hogy nekem melyek voltak azok az okok, amelyek segítettek a döntésemben:

Idő. Bármikor tudok dolgozni. Szó szerint bármelyik napszakban, például ha reggel van egy fél órám, akkor már meg tudom nézni az oldalaimat, vagy a Facebook-ot és tudok válaszolni egy-két levélre is.
Hely. Nem kell eljárnom sehová, nincs üzemanyag-költségem. Dolgozhatom otthon, a kertben kávézgatva, mint ahogyan most is teszem :), vagy akár a vonaton, buszon ülve a laptopomon.
Egyszerű képzés. A központi képzési rendszerrel és az online kommunikációs csatornák segítségével könnyedén és szinte költség-mentesen megoldható az új munkatársak képzése.
Az egész világ az ügyfelem. Tehát nincs fizikális határa a vállalkozásomnak. Jelenleg már vannak csapattársaim Csehországból, Ausztriából, Németországból, Angliából, Svájcból, Olaszországból, USA-ból, Nigériából, Indiából.

Az MLM előnyei:
A teljes csapatod teljesítménye után jogosult vagy jutalékra és ennek nettó nyeresége sokkal magasabb, mint egy hagyományos MLM cégnél - éppen az alacsonyabb költségek miatt!

  • Új kapcsolatok. Fantasztikus emberekkel hoz össze az online hálózatépítés! Erre csak utólag jöttem rá és hálás vagyok a sorsnak minden új barátságért.
  • Alacsony költségek. Nem elhanyagolható szempont, sőt nekem is ez volt az egyik legfontosabb tényező. Ami fix költség, az az internet-előfizetési díj. Ingyen beszélek bárkivel a Skype segítségével.

Miért a DXN-t választottam?

  • Alacsony induló költség. Nálunk nincs kötelező kezdőcsomag :) Életre szóló tagság van, mindössze 100 pontértékű vásárlásért cserébe. Ezért mindenki törzsvásárlói áron, 20-25% kedvezménnyel vásárolhatja meg a termékeinket pontosan úgy, mint egy diszkont-áruházban.
  • Európában ez egy viszonylag új cég. Nem ismeri mindenki, mint a nagy klasszikus cégeket, amiket mindenki ismer már itthon és így bőven van fejlődési lehetőség. A hazai kiszolgáló hálózat pedig már kiépült.
  • KÁVÉ egy MLM-rendszerben! Olyan termékeket forgalmaz a DXN, amelyekkel eddig még nem találkoztam MLM-rendszerekben. KÁVÉ, amit szinte mindenki fogyaszt. Zseniális ötlet!!! A DXN ganodermás kávéi éppen azért zseniálisak, mert kiküszöbölik a hagyományos kávék negatív hatásait, így azok is fogyaszthatják, akiket valamilyen probléma miatt eltiltott az orvosuk a kávéfogyasztástól, sőt meglepő javulást is tapasztalhatnak!
  • Online eszközök. Olyan központi online rendszert kapsz a kezedbe, amelynek a használata pofonegyszerű.
  • Alacsony fenntartási költség. Ha a családod fogyasztását kicsit átalakítod, tehát átállsz a DXN termékeire a hagyományos kávék, teák, forró csoki, tisztálkodószerek terén, akkor minimális - néhány ezer Forintos - pluszköltséggel teljesíthető az a 100 pontos fogyasztás, ami a jutalék-jogosultsághoz kell. Minimális havi befektetéssel kaphatsz a teljes csapatod forgalma után akár havi 50.000 Forint, vagy akár havi 5 millió jutalékot is úgy, hogy nem kell ennél a pár ezer Forintnál többet költened rá.
  • Visszautasítás-mentes meghívás. Szoktad a barátaidat meghívni kávézni, esetleg elfogadni az ő meghívásukat? Akkor máris tudod népszerűsíteni a DXN-t könnyedén, görcs-mentesen. (Ez már nem az online hálózatépítésre vonatkozik)
  • Nagyon jó marketing-terv. Nincs hó végi nullázódás, így a következő hónapot ugyanazon a szinten kezdem, mint ahogy az előző hónapot befejeztem. Azonos vezetői szinten lévő csapattársak után magasabb jutalék-szinttel és fejlesztési bónusszal jutalmaznak, amely a teljes csapatomra érvényes. Nincsenek leváló lábak, viszont van fejlesztési, vezetői bónusz, nemzetközi nyereség-részesedés, készpénzes ösztönzők, jutalomutazás.
  • Passzív jövedelem lehetősége. Már rögtön a legelső üzleti szinten van egy olyan passzív jövedelem, amelyet a legtöbb hálózatban csak a legfelső vezetők érhetnek el. Egyenes utat biztosít a szabadság eléréséhez. A DXN segítségével kidolgozhatod magadat a munkából.
  • Finomak a termékek. Még pontosabban: Nagyon finomak a termékek :-)
Ezek mind a saját élményeim és tapasztalataim, így őszintén tudom ajánlani mindenkinek azt, hogy nézze meg ezt a lehetőséget és ne menjen el mellette! 


Bővebb információért kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése